Пт, 19.04.2024, 01:20
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » Проекти
День "Євроклуби запрошують!" – це інформаційна зустріч, що включає презентацію історій успіху місцевих Євроклубів, та залучення учасників події до отримання безпосереднього досвіду та позитивних вражень від перебування в "світі Євроклубів".
 
Пропонуємо обласним ЦЄІ, а також іншим Центрам та пунктам європейської інформації, а також іншим організаціям, що зацікавлені у розвитку євроклубівського руху, організувати та провести за участі місцевих Європейських клубів подібні громадські заходи, спрямовані на інформування молоді та громади про діяльність Євроклубів та переваги участі в них.
 
Цей захід дасть відчуття європейського духу свободи і рівних можливостей для кожного, цікавих інтерактивних форм пізнавальної діяльності, розмаїття творчих думок та інноваційних підходів.
 
Дійсні поради розроблені на підставі практичного досвіду проведення зустрічі "Єврокл ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1515 | Додав: euroclubs | Дата: 11.04.2009 | Коментарі (1)

31 березня в 15:00 в Українському Будинку в рамках спільного проекту "Нашого Радіо" та Представництва Єврокомісії в Україні "Європа в серцях українців" відбудеться зустріч Євроклубів зі студентською молоддю Києва. На зустрічі представники провідних Євроклубів України познайомлять студентів з метою і формами роботи Євроклубів у сучасному інтерактивному форматі.
 
Головною метою Євроклубів є залучення молоді до реалізації Європейського вибору, втілення європейських стандартів молодіжної політики, впровадженню демократичних цінностей і розвитку громадянського суспільства в Україні. Євроклуби здійснюють інформування молоді з питань евроінтеграції, впровадження програм неформальної освіти, спрямованих на поглиблення знань про європейську інтеграцію, сприяють викладанню європейських студій у навчальних закладах, активно залучаються до розвитку місцевої та європейської молодіжної політики та виконують багато інших соціально-важливих функцій.
  ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1118 | Додав: shtukarin | Дата: 28.03.2009 | Коментарі (0)

20 березня в 15.00 на базі ЦДЮТ №6 Харківської міської ради (вул. Корчагінців, 46,) районним Європейським Клубом "Лідер" буде проведений святковий захід "Планета Земля – наш спільний дім" у рамках Всесвітньої  акції "Колокол миру в День Землі".
 
Всесвітня акція "Колокол миру в День Землі" заснована Асамблеєю ООН у 1954 році. В Росії ця акція проводиться з 1988 року при підтримці Міжнародного Центру – Музею ім. М. К. Реріха, Міжнародної Асоціація Фондів миру, Міжнародного гуманітарного фонду "Знання", Федерація космонавтики Росії з ініціативи льотчика – космонавта СРСР, героя Радянського Союзу А. Н.Березового.
   
20 березня в День весняного рівнодення  три рази дзвонить Колокол Миру, символізуючи: "Минуле – Сучасне – Майбутнє!"
 
Колокол – символ мирного життя, братства та солідарності народів. В той же час він закликає до дії в ім’я збереження миру на Землі!
  
Категорія: Проекти | Переглядів: 5914 | Додав: shtukarin | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (1)

Пропонуємо познайомитись з проектом "Європа - наш спільний дім".
 
Контактна особа: Маргарита Калюжна
 
 
Проект "Європа - наш спільний дім" був створений творчою групою педагогів Обласного центру дитячої та юнацької творчості (ОЦДЮТ) в співдружності з заступником начальника обласного управління в справах сім'ї та молоді Ченабековою К.Т. та представниками обласного парламенту дітей за ініціативою ЕАІСТ (Європейська Асоціація закладів вільного часу дітей і молоді).

Найактивнішими учасниками проекту стали представники Новомиргородського районного парламенту дітей, творчий колектив педагогів та дітей ЗОНІ № 2,4, 6, 10 ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 6267 | Додав: shtukarin | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

Громадські організації "Вінницький регіональний центр інформації "Креатив" та "Філософія Серця" проводять обласний конкурс "ПІЗНАЙМО ВІННИЧЧИНУ!".
 
Метою конкурсу є консолідація молоді у збереженні історичної та культурної спадщини Вінниччини як європейської цінності. Виконанню цієї мети слугує запровадження демократичних практик молодіжної роботи, яка ґрунтується на європейських цінностях та активній участі молоді в суспільному житті.
 
Конкурс проводиться в рамках програми "Чемпіони європейської освіти" проекту громадської організації "Європейський діалог" "Європейська освіта для неурядових ініціатив".
 
Партнерами конкурсу виступають: Представництво Європейської Комісії в Україні, Вінницьке міське управління освіти, Управління освіти і науки Вінницької ОДА, Управління культури і туризму Вінницької ОДА, Центр європейської інформації у м. Вінниця, ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, Обласна ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1618 | Додав: shtukarin | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (1)

Донецька обласна молодіжна організація "Євроклуб" за підтримки Донецького національного університету 3 березня проведе Майстерню креативності та інновацій для Євроклубів Донецької області-учасників проекту "Зелена школа".
 
Творчі майстерні для Євроклубів у різних регіонах України проводяться в рамках Проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізує ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Єврокомісії в Україні.
 
Чергова майстерня на Донеччині покликана сприяти опануванню методів розвитку творчого мислення і хисту до новаторства членів європейських клубів, що дозволить розробляти і втілювати інноваційні, корисні для громади проекти - зокрема, у газулі екології.
 
На переконання організаторів, активна позиція і практична діяльність Євроклубів у сфері захисту навколишнього середовища, екологізації власних навчальних зак ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1262 | Додав: shtukarin | Дата: 27.02.2009 | Коментарі (0)

24 лютого 2009 року у приміщенні Рівненської державної обласної бібліотеки відбувся семінар “Євросоюз. Євроінтеграція Євроклуби”.
 
До участі у семінарі були запрошені координатори більш ніж 30-ти шкільних євроклубів Рівненської області та м.Рівне.
 
Семінар відбувся в рамках проекту “Крок до Європи”, що здійснюється РБФ “Рівне. Європейський вибір” протягом 2009 року за підтримки МФ “Відродження” та є логічним продовженням проекту “Районні центри Європейської Інформації як ресурсні центри Шкільних Євроклубів”, який здійснювався протягом 2008 року за підтримки обласного управління освіти та відділу міжнародних зв’язків та європейської інтеграції.
 
В результаті циклу семінарів, які відбувались протягом листопада 2008 року в школах області розпочали діяльність більше 25-ти шкільних європейських клубів.
Категорія: Проекти | Переглядів: 1207 | Додав: shtukarin | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

24 лютого 2009р. в приміщенні загальноосвітньої школи № 11(вул. Ілліча, буд.1-А) м. Антрацит Луганської області відбудеться творча майстерня для молодих лідерів шкільних євро-клубів Антрацитівського району Луганської області. 
 
Захід відбудеться в рамках конкурсу “Молодіжні ярмарки креативності та інновацій” при інформаційній та методологічній підтримці  ВГО “Українська асоціація європейських студій”. Мета заходу допомогти  місцевим активістам європейських клубів Антрацитівського району розвинути  власні творчі та новаторські здібності, а також сприяти передачі інформаційних та методичних матеріалів з теми “творчість та інновації” для подальшого розвитку руху євро-клубів районі.
 
Творча майтерня відбудеться в рамках Європейського року креативності та інновацій 2009. Захід буде проведено координаторами Центру Європейської Інформації (м. Луганськ) – Наталією Датченко, Артемом Корочинським. ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1284 | Додав: shtukarin | Дата: 23.02.2009 | Коментарі (0)

З ініціативи ГО КІПЦ “Європейський клуб” та Європейського клубу КДПУ імені Михайла Остроградського у співпраці з вищими навчальними закладами м. Кременчука розпочато реалізацію інтеграційно-освітнього проекту "КІНОальтернатива", що триватиме до червня 2009 року.
 
Учасниками проекту стали амбіційні, творчі молоді люди з різних навчальних закладів Кременчука, зацікавлені кіномистецтвом та альтернативним дозвіллям, європейськими цінностями та розвитком партнерських відносин. Проект реалізується в рамках програми "Чемпіони європейської освіти", проекту громадської організації "Європейський діалог" "Європейська освіта для неурядових ініціатив".
 
Як працювати в команді? Як організувати кінозустріч? Як запросити на неї відомих людей?.. На ці та інші питання намагатимуться відповісти учасники вступного тренінгу партнерства, який відбудеться 21-22 лютого в КДПУ імені Михайла Остроградського. Прикладом інтеграційної тем ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1248 | Додав: shtukarin | Дата: 21.02.2009 | Коментарі (0)

Майстерню креативності та інновацій для членів Євроклубу "Євротур" у своєму навчальному закладі провели тренери Косач Інна та Ворончук Світлана – учасники національної майстерні "Лідерство Євроклубів – майстерня креативності та інновацій". Зважаючи на успіх проведеної майстерні, тренери Євроклубу запланували цілу серію творчих майстерень, які навчать творчому мисленню школярів Вінницької області.
 
Розвивати творче мислення у дітей, вчити відстоювати свою думку, знаходити компроміс у будь-яких ситуаціях завжди були пріоритетом в Турбівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2. Ця діяльність є одним із завдань Євроклубу "Євротур", що працює в ЗОШ. Успішна участь Євроклубівців у конкурсі творчих робіт в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України" дозволила їм взяти участь в національній майстерні з креативності та інновацій для Євроклубів, та отримати нові ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1519 | Додав: shtukarin | Дата: 19.02.2009 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 »
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257