Чт, 28.03.2024, 22:38
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Лютий » 27 » Весна в Донецьку почнеться з творчої майстерні для Євроклубів
Весна в Донецьку почнеться з творчої майстерні для Євроклубів
18:53
Донецька обласна молодіжна організація "Євроклуб" за підтримки Донецького національного університету 3 березня проведе Майстерню креативності та інновацій для Євроклубів Донецької області-учасників проекту "Зелена школа".
 
Творчі майстерні для Євроклубів у різних регіонах України проводяться в рамках Проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізує ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Єврокомісії в Україні.
 
Чергова майстерня на Донеччині покликана сприяти опануванню методів розвитку творчого мислення і хисту до новаторства членів європейських клубів, що дозволить розробляти і втілювати інноваційні, корисні для громади проекти - зокрема, у газулі екології.
 
На переконання організаторів, активна позиція і практична діяльність Євроклубів у сфері захисту навколишнього середовища, екологізації власних навчальних закладів і прилеглих територій - дає приклад для ширшої громади реалізації важливих для усіх європейців "зелених" цінностей. Навички творчого мислення і новаторського підходу до діяльності, що будуть засвоєні учасниками майстерні, допоможуть цьому.
 

 
Інструкції для учасників
(за запрошенням)

Терміни проведення: 3 березня 2009 року, 11:00-16:00.
 
Як дістатися місця проведення тренінгу?
 
Тренінг відбуватиметься за адресою: Донецьк, вул. Рози Люксембург, 8. Між другим та третім гуртожитками ДонНУ розташований Молодіжний центр "Бригантина" Донецького національного університету (див. на мапі). 

Якщо Ви їдете з Путилівського автовокзалу: Перейдіть на протилежний бік дороги. Ви одразу опинетесь на автобусній зупинці. Маршрути, які Вам підходять: 10, 25, 11, 11А, 73, 73А, 9А. Зійдіть на зупинці "проспект Гурова" (спитайте водія чи контролера). Проспектом Гурова спускайтеся вниз до вулиці Рози Люксембург. Ви побачите центр "Бригантина" перед собою, між двома багатоповерхівками (це гуртожитки ДонНУ).
 
Якщо Ви їдете з автовокзалу Південний: З вокзалу дістаньтеся торгівельного центру "Золоте кільце". Спустіться у перехід (це нульовий поверх торгівельного центру) та пройдіть на протилежний бік вулиці Університетська. Вам підходить будь-який маршрут. Зійдіть на зупинці "Університет" (інша назва - "проспект Гурова").
 
Якщо ви їдете з Критого ринку: Вам підходить маршрут 77. Зійдіть на зупинці "проспект Гурова". 
 
Що взяти з собою? Все, що Вашій команді знадобиться для тренінгу, забезпечують організатори. Проте, за бажанням Ви можете взяти з собою будь-що стосовно діяльності Вашого Євроклубу та ЕкоПатруля: фотографії, методичні матеріали тощо. Під час Майстерні Ви зможете обмінятися досвідом з іншими командами.   
 
Важлива інформація: Організатори компенсують Вашій команді вартість проїзду. Для цього обов’язково збережіть усі квитки! Коли Ви приїдете на вокзал, купіть одразу квитки на зворотній шлях. Зверніть увагу, що ми плануємо закінчити тренінг не раніше 16:00 години, а потім Ви матимете можливість поспілкуватися з учасниками, обмінятися інформацією тощо. Отже бажано, щоб Ви купили квитки не раніше, ніж на 17:00. В іншому випадку купуйте квитки на останній автобус до Вашого міста.
 
Контактна особа:
Категорія: Проекти | Переглядів: 1257 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257