Пт, 19.04.2024, 23:34
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Березень » 28 » Європейські клуби запрошують!
Європейські клуби запрошують!
13:52
31 березня в 15:00 в Українському Будинку в рамках спільного проекту "Нашого Радіо" та Представництва Єврокомісії в Україні "Європа в серцях українців" відбудеться зустріч Євроклубів зі студентською молоддю Києва. На зустрічі представники провідних Євроклубів України познайомлять студентів з метою і формами роботи Євроклубів у сучасному інтерактивному форматі.
 
Головною метою Євроклубів є залучення молоді до реалізації Європейського вибору, втілення європейських стандартів молодіжної політики, впровадженню демократичних цінностей і розвитку громадянського суспільства в Україні. Євроклуби здійснюють інформування молоді з питань евроінтеграції, впровадження програм неформальної освіти, спрямованих на поглиблення знань про європейську інтеграцію, сприяють викладанню європейських студій у навчальних закладах, активно залучаються до розвитку місцевої та європейської молодіжної політики та виконують багато інших соціально-важливих функцій.
 
Учасниками зустрічі будуть представники таких Євроклубів, як "Право і Захист", "Об’єднані серця", Євроклуб КДПУ ім. Остроградського, координатори обласних мереж Євроклубів з Вінниці та Сум, а також координатор проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України" Сергій Штукарін. Для учасників зустрічі Євроклуби підготували презентації та інтерактивні ігри.
 
Радіостанція "Наше Радіо" за фінансової підтримки Європейського Союзу проводить спільний ефірний проект "Європа в серцях Українців", направлений на розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення взаємостосунків та спільних програм України та ЄС. В ефірних програмах обговорюються усі аспекти відносин ЄС-Україна, можливості української молоді, які надають програми та проекти ЄС в Україні, також щонеділі відбувається ток-шоу з відомими діячами країни на актуальні теми відносин України та ЄС.
 
За додатковою інформацією звертатися:
Категорія: Проекти | Переглядів: 1119 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257