Пт, 03.05.2024, 23:42
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » Архів матеріалів
Матеріали національної творчої майстерні для Євроклубів, що проходила в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", доступні онлайн.

Участь в національній майстерні взяли близько 30 членів Євроклубів з різних куточків країни – активні учасники проекту "Підтримка мережі Євроклубів України". Проект, що спрямований на подальший розвиток спроможності та підтримку мережевої діяльності Євроклубів, а також на залучення їх до загальноєвропейських ініціатив, виконує Українська асоціація європейських студій за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

Матеріали майстерні

Додатково пропонуємо матеріали для проведення ігор в рамках заходів з неформальної освіти для молоді, підготовлені Аліною Солнишкіною, Дніпропетровський національний університет (за ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1139 | Додав: shtukarin | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (0)

Для учасників Української мережі європейських клубів пропонується нова безкоштовна послуга - онлайн консультування - через платформу Скайп.
 
Пропонуємо використовувати цей чат щоб консультуватись між собою щодо діяльності Євроклубів та допомагати порадами Євроклубам або особам, які хочуть створювати Євроклуби.
 
Послуга пропонується Українською асоціацією європейських студій в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.
  
Категорія: Мережа | Переглядів: 1492 | Додав: shtukarin | Дата: 05.02.2009 | Коментарі (1)

В рамках Європейського року креативності та інновацій, Новоград-волинська асоціація шкільних європейських клубів проводить ІІІ міський фестиваль учнівських проектів економічного та соціального розвитку міста Новограда-Волинського "Як стати мером".
 
Мета фестивалю: виховання у школярів європейських цінностей, активної громадянської позиції, бережного ставлення до свого міста, школи, залучення дітей до аналізу і пошуку механізмів вирішення актуальних проблем громади, школи через розробку та реалізацію соціально важливих проектів.
 
Фестиваль проводиться з врахуванням участі загальноосвітніх навчальних закладів міста у педагогічному експерименті Всеукраїнського рівня "Проектне та практичне забезпечення компетентнісно спрямованого інноваційного розвитку різного типу ЗНЗ міста Новограда-Волинського" і Всеукраїнській молодіжній акції "Громадянин -2009".

Спів-організатори: Новоград-Волинська міська рад ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1107 | Додав: shtukarin | Дата: 01.02.2009 | Коментарі (0)

В рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що виконується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, розроблений набір інструментів для Євроклубів з розвитку креативності та інновацій.
 
Набір інструментів (toolkit), що додається, містить ряд матеріалів для самостійного вивчення а також практичні поради щодо організації творчої майстерні-тренінгу, що пропонуються керівникам (координаторам, опікунам) Євроклубів, а також іншим зацікавленим особам, як засіб розвитку творчого мислення та новаторського підходу серед учасників молодіжного євроклубівського руху.
 
Набір розроблений в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", основною темою якого є проголошений в Європейському Союзі Європейський рік креативності та інновацій. Шляхом використання цього набору, ми сподіваємось, до Року зможуть долучитись більшість вітчизняних ... Читати далі »
Категорія: Студії | Переглядів: 1583 | Додав: shtukarin | Дата: 31.01.2009 | Коментарі (2)

Учасниками творчої майстерні для Євроклубів в рамках Європейського року креативності та інновацій у Донецькій області стали члени Євроклубу школи № 68. Дітей зацікавили методи розвитку творчого мислення, завдяки яким вони змогли розробити інноваційні проекти, які Євроклуб зможе реалізувати в році, що почався. 
 
Близька 20 учнів 8-10 класів-учасники Євроклубу однієї з кращих донецьких шкіл взяли участь в майстерні з творчості та інновацій, яку провели тренери Донецької обласної молодіжної організації "Євроклуб" Олександра Кириченко і Катерина Кононюк за підтримки проекту "Підтримка мережі Євроклубів України". Проект реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні. За ініціативою проекту, що спрямований на розвиток спроможності та підтримку мережевої діяльності Євроклубів, в Україні в ... Читати далі »
Категорія: Студії | Переглядів: 1668 | Додав: shtukarin | Дата: 30.01.2009 | Коментарі (0)

Центр регіонального розвитку "Топ К`ая" запрошує Вас долучитися до конкурсу на участь у міжнародному молодіжному таборі толерантності "Багатонаціональна Культура – Єдина Європа", який відбудеться в Криму з 23 по 29 березня 2009 року.
 
Метою молодіжного обміну є бажання надати можливість 40 молодим лідерам з 5 країн –України, Польщі, Румунії, Азербайджану, Грузії – поділитися своїми думками й власним баченням ролі молоді у сучасному світі, разом з однолітками – представниками різних країн, різних релігій, різних національностей – обговорити, що спільного є в коренях дискримінації і на що мають бути спрямовані наші зусилля, аби їх подолати.
 
Під час табору також відбудуться майстер-класи з конфліктологічної тематики та з тематики Європейської політики добросусідства та неформальні творчі майстерні, на яких учасники матимуть змогу краще пізнати культуру та історію своїх народів.
 
Цільова група учасників – лі ... Читати далі »
Категорія: Проекти | Переглядів: 1189 | Додав: shtukarin | Дата: 27.01.2009 | Коментарі (1)

Інститут Політичної Освіти та Посольство Королівства Нідерланди в Україні (програма «Матра КАП») проводить конференцію з публічної дипломатії та лобіювання громадських інтересів на місцевому рівні.
 
Сьогодні чимало організацій громадянського суспільства намагаються вплинути на вирішення органами місцевого самоврядування актуальних питань місцевого розвитку. Попри велике бажання змінити в цьому напрямку ситуацію на краще, більшість громадських ініціатив так і залишаються не втіленими або знаходять лише часткову підтримку від місцевої влади.
  
До участі у конференції запрошені народні депутати України, експерти, депутати місцевих рад, представники громадських організацій, які здійснюють або мають намір у найближчий час здійснити проекти, які передбачають взаємодію, співпрацю або іншу громадську форму контактів з органами місцевої державної влади та місцевого самоврядування.
 
Матеріали конференції буду ... Читати далі »
Категорія: Студії | Переглядів: 1517 | Додав: shtukarin | Дата: 27.01.2009 | Коментарі (0)

22 січня було опубліковано звіти щодо науки, технологій та конкурентоздатності з основними показниками 2008 року, а також оглядом прогресу в інвестуванні галузі досліджень та розвитку ЄС та у втіленні Європейської дослідницької зони протягом 2000-2006 років.
 
Відповідно до звітів, загальний об’єм досліджень у ЄС зростає і тому ЄС стає дедалі привабливішим для іноземних дослідників та приватних інвестицій у дослідження і розробки, ніж США.
 
Водночас застій інтенсивності досліджень в ЄС-27 на рівні 1,84% (витрати на дослідження у відсотках від ВВП) може зашкодити амбіціям Спільноти стати конкурентоспроможним інтелектуальним суспільством.
 
Незважаючи на збільшення об’ємів інвестицій у дослідження серед багатьох країн ЄС, досягнення Лісабонських цілей щодо інвестування 3% ВВП у дослідження і розробки ще далеко попереду.
 
Категорія: Європа | Переглядів: 1384 | Додав: shtukarin | Дата: 26.01.2009 | Коментарі (0)

Львівська міська молодіжна громадська організація "Євроклуб" (м.Львів, Україна), Об’єднання студіюючої молоді "Зарево" (м.Київ, Україна) та Zukunftswerkstatt Kreuzviertel e.V. (м. Мюнстер, Німеччина) з 7 до 15.03.2009 запрошують на подорож, мета якої ознайомити молодих активних людей з громадсько-політичним життям Німеччини, Бельгії та Нідерландів.

Подорож розрахована на студентів та зацікавлених молодих людей віком від 18 до 35 років.

Фінансові умови: 320 Євро + 35 Євро - віза і + страхівка - десь 30-50 грн.

Зацікавлені мають надіслати своє СV з контактним телефоном на адресу:

euroclub.ua [ at ] gmail.com 

ЛММГО «Євроклуб»

-----------------------------------------------------


Програма «Суспільно-політичне життя громад Євросоюзу»

орієнтовна програма (те, що рожеве – ще вирішується можливість)


07.03.2009


   ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1543 | Додав: shtukarin | Дата: 24.01.2009 | Коментарі (0)

Представники Єврокомісії зустрілись з керівництвом Дніпропетровської області й міста Кривий Ріг, а також з учасниками місцевих Євроклубів, з метою підготовки до Дня Європи – 2009 та посилення підтримки з боку ЄС в умовах кризи.

Заступник голови Представництва Європейської Комісії в Україні Дірк Шюбель, який перебуває 21-22 січня з робочою поїздкою на Дніпропетровщині, обговорив з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Вікторем Бондарем можливість проведення Дня Європи в травні цього року в м. Кривий Ріг. "Ми будемо надавати всіляку підтримку з організації та проведення Дня Європи в Кривому Розі. В цілому для нас важливо, щоб населення більше дізнавалося про Європу та перспективи розвитку Європейського Союзу", - відзначив В.Бондар. В свою чергу Дірк Шюбель наголосив, що основним пріоритетом роботи ЄС є посилення співробітництва з регіонами України. "Додаткова причина цього рішення в тому, що Кривий Ріг – місто, яке можливо, найбільше постраждає від ек ... Читати далі »

Категорія: Мережа | Переглядів: 1529 | Додав: shtukarin | Дата: 23.01.2009 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 11 12 »
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257