Пт, 26.04.2024, 23:15
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » Студії

Клуб молодих дипломатів (євроклуб) Донецького національного університету розробив та випробував нову інтерактивну гру "Битва двох континентів". Гра, присвячена міжнародним відносинам у Європі та Азії XVII – XX ст., відбулась в рамках дня спеціальності "Міжнародні відносини" та Дня дипломатії в Україні.

19 грудня на історичному факультеті Донецького національного університету відбулося святкування Дня працівника дипломатичної служби та 11-ої річниці з моменту заснування спеціальності "Міжнародні відносини". З цього приводу студентами спеціальності-активістами університетського Клубу молодих дипломатів ("євроклубу") за підтримки обласного осередку Української асоціації європейських студій була підготовлена інтелектуальна гра "Битва двох континентів: Азія vs. Європа", яка пройшла випробовування під час святкових заходів.

Нова гра була розроблена на основі гри "Два міста ... Читати далі »

Категорія: Студії | Переглядів: 1372 | Додав: shtukarin | Дата: 20.12.2008 | Коментарі (0)

11 листопада в КЗ "Луганська СОШ № 48" проведено гру-квест "Ми різні – ми рівні – ми разом!"
 
Захід проходив у рамках Тижня Толерантності загальноукраїнської кампанії "Толерантність як шлях до Європи". Автор квесту - Галина Белоногіна.
 
Cценарій гри можна читати тут:
 
Додаток:
 
Категорія: Студії | Переглядів: 1379 | Додав: shtukarin | Дата: 26.11.2008 | Коментарі (0)

Команда євроклубівців з Донецька розробила новий інтерактивний захід з європейської інтеграції в форматі квесту. Пілотування відбулось у серпні 2008 року, з того часу відбулось 5 квестів, більшість з яких були тематичні - присвячені питанням євроінтеграції, міжнародним відносинам та дипломатії, а також місцевої демократії, молодіжної політики тощо.
 
Квест (від англ. quest – пошук) – це жанр інтелектуально-логічних ігор, в якому зміст гри полягає в розгадуванні різноманітних загадок, пошуку відповідей на запитання, виконанні завдань. Тому, цей формат є ідеальним для створення мотивації до пізнавальної діяльності у дітей і молоді, згуртовує та виявляє лідерів, підходить для великої кількості учасників.

Для проведення цього ЄвроКвесту - проходив для 120 осіб від 14 до 16 років - були необхідні 20 волонтерів (були обрані серед учасників табору) та 20 великих прапорів (квест, що додається, побудований навколо прапорі ... Читати далі »

Категорія: Студії | Переглядів: 1537 | Додав: shtukarin | Дата: 05.11.2008 | Коментарі (0)

Українська асоціація європейських студій, що об’єднує викладачів та дослідників європейської інтеграції, 30-31 жовтня в м. Києві проводить свій ІІ Конгрес. Захід, присвячений сучасному стану розвитку євростудій в Україні, проходитиме в приміщенні Британської Ради України, за фінансової підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження".
 
 
Вдруге Конгрес Української асоціації європейських студій збере провідних вітчизняних фахівців у галузі дослідження та викладання європейської інтеграції в приміщенні Британської Ради в Україні. Пріоритетами обговорення будуть сучасні проблеми викладання та здійснення наукових досліджень з європейських студій в вищих навчальних закладах України, внутрішня та зовнішня комунікація в УАЄС, а також такі актуальні теми, як наслідки для України конс ... Читати далі »
Категорія: Студії | Переглядів: 1303 | Додав: shtukarin | Дата: 28.10.2008 | Коментарі (0)

« 1 2
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257