Чт, 28.03.2024, 13:32
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Червень » 24 » На Луганщині в рамках Днів Європи в Україні відбувся Європейський День Здоров’я
На Луганщині в рамках Днів Європи в Україні відбувся Європейський День Здоров’я
12:45

На Луганщині в рамках Днів Європи в Україні відбувся Європейський День Здоров’я, в якому взяли участь молоді активісти Луганська та Сєверодонецька, про це повідомляє прес-служба Молодіжного Центру Регіонального Співробітництва.

В рамках заходу було проведено спортине змагання учасників, тренінг та вікторина на тему європейської інтреграції, екскурсія просторами заповідної зони Піщаного лісництва. Європейський День Здоров’я, організований Молодіжним Центром Регіонального Співробітництва, проходив в живописному куточку Луганщині - районі Ільєнка, що знаходиться недалеко від одніє з найчистіших річок України - Деркул. В учасників була нагода не тільки насолодитись природою та відпочити, а й перевірити та покращити свої знання про европейську інтеграцію в ході вікторини та тренінгу. Матеріали для вікторини, а саме значки «Україна-ЄС», флаг ЄС та флаги країн-членів ЄС, надала ВГО "Українська асоціація європейських студій" в рамках проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

"Це була перша практика проведення такого заходу для нашої організації, але надвичайно успішна. Чудові природні умови тільки сприяли зацікавленності учасників та ефективності проведеного тренінгу. В рамках Днів Європи ми також проводили дискусію для активістів організації, що відбувалася в Луганську. Треба зазначити, що учасники обох заходів виявили особливу цікавість до питання європейського громадянства та ідентичності: чи все ж таки українці є європейцями? Прийшли до висновку, що так. Подібні заходи сприяють формуванню європейської свідомості молодих українців. Хочеться висловити особливу подяку організатору та ініціатору акції Світлані Калашниковій, а також учасникам та тим організаціям, хто під,тримав проведення такої ініціативи" - підкреслює голова Молодіжного Центру Регіонального Співробітництва Оксана Дехтярьова.
 
Контактна особа:
Категорія: Проекти | Переглядів: 1523 | Додав: euroclubs | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257