Ср, 24.04.2024, 12:51
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Лютий » 23 » Творча Майстерня для Євроклубів пройшла в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №17 Асоційована школа ЮНЕСКО
Творча Майстерня для Євроклубів пройшла в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №17 Асоційована школа ЮНЕСКО
19:15
Члени Євроклубу, клубу “Політстудій”, “Дебатного клубу” школи №17 стали учасниками творчої Майстерні для Євроклубів в рамках Європейського року креативності та інновацій. Учасники зацікавились проектом в рамках якого вони зможуть розробити нові проекти, що зможуть реалізувати в цьому році.
 
Близько 20 учнів 8-11 класів Черкаської школи взяли участь у “Майстерні творчості”. Учасників зацікавили методи розвитку творчого мислення. Учасники дізналися про проект ЄС “Підтримка мережі Євро клубів України” та відкриття Європейського Року креативності та інновацій. Для поширення інформації було прийнято рішення розмістити статтю в шкільній газеті « Альтаїр», міській дитячій газеті « Шок» та інформацію на сайті школи та сайті Міського управління освіти.
 
Для кращого засвоєння знань про європейську інтеграцію була проведена гра  “Тернівка”. Це гра в якій учні проявили свою швидкість, кмітливість, знання, вміння працювати в команді та виходити зі складних ситуацій. Гра полягає в тому, що на певній території (приміщення школи) розташовано пункти, які учасники з першу повинні розшукати, а потім виконувати в них певні завдання. За проходження кожного пункту команда може отримати певну кількість балів, але ця кількість залежить від того, наскільки добре команда виконала саме завдання. Окрім того, додаткові бали додають за швидкість виконання завдання. Завдання про Європейську інтеграцію  - “Риболовля”, “Розкажи що бачив”, “Розгадай кросворд”, “Символіка”. Детальну інформацію про гру можна дізнатися звернувшись до нашого Євроклубу.
 

 
Черкаський Євроклуб  “ Єдність ” СШ №17 провів акцію “Твори добро”.
 
Ця акція спрямована на пропагування  небайдужості та співчуття до дітей-сиріт. Була проведена благодійна акція у школі. На зібрані кошти придбали необхідні речі для малят ( памперси, олівці, розмалюйки, одяг). Наш Євроклуб опікується дитячою групою №6 Черкаського дитячого будинку « Малятко». Учні відвідали малюків, гралися та дарували подарунки. Ця акція не залишила нікого байдужими. 
  
Контактна особа:
Категорія: Клуби | Переглядів: 1467 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257