Чт, 18.04.2024, 23:54
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Лютий » 10 » До дня святого Валентина у Луцьку відбудеться відкриття Фотовиставки "Закохатися в Амстердам"
До дня святого Валентина у Луцьку відбудеться відкриття Фотовиставки "Закохатися в Амстердам"
18:18

Лучани вперше познайомляться з архітектурними пам’ятками та історичними місцями столиці Королівства Нідерланди – Амстердам. Фотовиставка "Закохатися в Амстердам" відбудеться в рамках програми інформування громадськості про Європу та Європейський Союз, що реалізовує Центр Європейської Інформації міста Луцька у  співпраці з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотеки ім.. О. Пчілки за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".
 
14 лютого  о 12.00 у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Пчілки (вестибюль 2-го поверху) розпочнеться офіційне відкриття фотовиставки "Закохатися в Амстердам", що триватиме протягом наступного тижня з 14 лютого по 22 лютого 2009р.
 
Мета Виставки – привернути увагу мешканців Луцька до проблеми європейської інтеграції України та до питання ідентифікації себе як європейця, показавши столицю однієї з країн-членів Європейського Союзу – Амстердам через об'єктив фотоапарата. На виставці експонуються понад 30 фоторобіт, які знайомлять лучан та гостей міста з визначними місцями, пам’ятками архітектури, цікавими фактами з історії, культури, традиції Нідерландів.
 
У програмі: виступи та привітання директора Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім.. О. Пчілки  - Людмили Стасюк, директора Центру Європейської Інформації – Ліни Басюк, представника Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, показ мультфільму “Історія Нідерландів”, показ документального фільму "Україна дипломатична - Нідерланди", показ мультфільму "In EU and out of EU", показ документального фільму «10 кроків до об’єднання Європи», вікторина "Що? Де? Коли?".
 
Сердечно запрошуємо відвідати фотовиставку громадські організації, шкільні європейські клуби, ЗМІ, студентів та всіх бажаючих. 
 
Вхід вільний

Прес-служба Центру Європейської Інформації м. Луцька
Категорія: Проекти | Переглядів: 1189 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257