Чт, 28.03.2024, 23:28
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Лютий » 9 » Проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України" оголошує конкурс на проведення регіональних молодіжних ярмарок креативності та інновацій
Проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України" оголошує конкурс на проведення регіональних молодіжних ярмарок креативності та інновацій
20:00
Місцеві мережі Європейських клубів з усієї України запрошуються взяти участь в конкурсі на проведення регіональних громадських заходів під спільною назвою "молодіжні ярмарки креативності та інновацій" у рамках відзначення Європейського року креативності та інновацій в Україні. Конкурс проводиться в межах проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України", який виконує ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.
 
Мета Конкурсу – посилити спроможність Євроклубів та співпрацю в рамках місцевих мереж через підготовку та проведення регіональних громадських заходів під спільною назвою "молодіжні ярмарки креативності та інновацій" (або "творчості та новаторства"), що привертатимуть увагу широкої громадськості до діяльності місцевих Євроклубів, цілей Європейського року креативності та інновацій та покращуватимуть імідж Євроклубів.
 
Конкурс проводиться в рамках проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Єврокомісії в Україні. Метою проекту є сприяння подальшому розвитку спроможності й підтримка мережевих ініціатив вітчизняних Євроклубів, а також залучення їх до загальноєвропейських ініціатив, в т.ч. до Європейського року креативності та інновацій – 2009.
 
Завдання – організувати і провести за підтримки Проекту громадський захід, який представить досягнення Євроклубів, пропагуватиме творчість і інновації, залучить місцеву громаду. Учасники – місцеві мережі Євроклубів з усіх областей України, АР Крим, міст Київ та Севастополь. Критерії відбору переможців: мережевість, креативність, спроможність.
 
Конкурс відбуватиметься у два етапи: 1) для участі у Конкурсі необхідно подати в довільній формі звіт з проведення творчої Майстерні для Євроклубів, а також концепцію регіонального Ярмарку (також в довільній формі); 2) серед надісланих матеріалів організатори оберуть найкращі та найцікавіші ідеї, авторам яких буде запропоновано більш детально описати свою пропозицію і довести свою спроможність організувати такий захід (за формою, що буде додатково розсилатись переможцям 1 етапу). В результаті 2 етапу буде обрано 3-4 переможця, яких буде підтримано в організації та проведенні регіональних молодіжних Ярмарок креативності та інновацій.
 
Переможці отримають: фінансову підтримку для проведення заходу, у розмірі до 5000 грн, промоційні матеріали від Представництва Єврокомісії в Україні, а також консультаційну та організаційну підтримку з боку команди Проекту.
 
Кінцевий термін подання звітів щодо майстерень та концепцій ярмарок: 28.02.2009.
 
Детальна інформація щодо конкурсу доступна на Інтернет-сайт проекту: innovate.at.ua, в розділі "Конкурс".
 
Поради щодо проведення творчих майстерень для Євроклубів та інші корисні для роботи Євроклубів матеріали шукайте в розділі "Набір інструментів".
 
З усіх питань щодо Конкурсу та Проекту в цілому запрошуємо звертатись за е-поштою: euroclub.org.ua@gmail.com,
  • координатор проекту: Сергій Штукарін, тел.:    +38 (050) 917 26 11 ,
  • асистент проекту: Анна Десятова, тел.:    +38 (066) 325 92 18  .
За додатковою інформацією щодо Проекту можна також звертатись до Станіслава Топольницького, радника з питань преси та інформації в Представництві Європейської Комісії в Україні, телефон:    +38 (044) 390-8010  , е-пошта: Stanislav.Topolnytskyy@ec.europa.eu.
Додатки:
Категорія: Проекти | Переглядів: 1118 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257