Пт, 29.03.2024, 00:44
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2008 » Грудень » 6 » Проект логотипу ЄРКІ - версії доступні он-лайн
Проект логотипу ЄРКІ - версії доступні он-лайн
18:53
Команда проекту "Підтримка мережі Євроклубів України" підготувала власну версію логотипу Європейського року креативності та інновацій в Україні - 2009.
 
Конкурс на кращий логотип та слоган мав на меті стимулювати інтерес Євроклубів до участі в проекті, мотивувати членів Євроклубів до активної творчої діяльності та дискусії. Вважаємо, що конкурс досяг позитивного результату – це понад 90 надісланих робіт, активність на сайті, обговорення. Автори кращих робіт будуть запрошені на майстерню “Лідерство Євроклубів”.
 
Голосування, включно з рейтингом і коментарями, надало можливість усім більш реалістично подивитись на свою роботу і вільно висловити думку щодо робіт інших. Маємо зазначити, що коментарі були корисними для нашої загальної справи, і, незважаючи на подекуди малоприємний для авторів зображень тон (такі коментарі модератори прибирали), більшість висловлювань містила позитивні оцінки і пропозиції щодо покращення робіт.
 
Як раз такі конструктивні коментарі та усі надіслані на конкурс роботи і надихнули команду проекту на створення версії логотипу, що містить багато ідей, які були реалізовані в конкурсних роботах, або висловлювались в коментарях.
 
Опис логотипу:
 
Логотип містить слоган: “Твори!”, слова “Європейський рік креативності та інновацій в Україні”, цифру 2009, а також 5 зірок. У літері “О” стилізоване обличчя, що посміхається. Слова "в Україні" нахилені (або прямі - в різних версіях), що нагадує знак наголосу (щоб не виникало плутанини слів "Твори!" - в сенсі "створюй!" - та "твори" - в значенні письмових робіт.
 
Кольорова гамма літер і слів змінюється згідно довготи світлових хвиль – від фіолетового до червоного. Усього використовується 7 кольорів.
 
Зображення: 

 
Версії:
  • Більше версій цього зображення доступно на сторінці "Версії" в альбомі "Логотипи" на сторінці "Графіка" (перейти). Запрошуємо голосувати та залишати коментарі - для визначення остаточної версії логотипу.
Категорія: Проекти | Переглядів: 1254 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257