Пт, 29.03.2024, 05:32
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » Архів матеріалів

У Білозерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів створили гурток "Ми – європейці" (шкільний євроклуб).

Євроклуб готовий співпрацювати з іншими шкільними євро клубами, дізнатися більше про країни Євросоюзу і запрошує діліться своєю інформацією.

Координати:
E-mail: biloz2009@gmail.com

Білозерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів,
Вул.. Поповича, 30
С.Білозерівка
Липовецький р-н
Вінницька обл.,
22532

Категорія: Клуби | Переглядів: 1494 | Додав: euroclubs | Дата: 22.09.2009 | Коментарі (0)

В Донецкой гимназии 70 начал работу евроклуб "Скиф".
 
Организаторы завуч по воспитательной работе Артамонова Виктория Владимировна, учитель истории Нагорная Елена Александровна, учитель французского языка Аянот Наталия Альбертовна м.т.80676201049, желаем обмениваться информацией и сотрудничать с другими евроклубами.
Категорія: Клуби | Переглядів: 1207 | Додав: euroclubs | Дата: 21.09.2009 | Коментарі (0)

Стали відомі країни для кожної з 27 шкіл-учасниць, що будуть представлені під час другого етапу змагань.
 
13 липня в офісі Донецького молодіжного дебатного центру пройшло жеребкування для визначення країн, що будуть представлені шкільними командами під час другого етапу Всеукраїнського змагання з європейської інтеграції.
  
Для проведення жеребкування було запрошено незалежних представників: Світлану Гордейчук - провідного спеціаліста управління освіти та науки Донецької обласної адміністрації; Андрія Удовенко - директора загальноосвітньої школи № 61- представника команди переможниці першого етапу в Донецької області; Тетяну Строй - голову громадської організації Донецький прес-клуб та незалежних журналістів Олену Самойленко та Тетяну Михайлову.
 
Другий етап змагань відбудеться восени цього року в м. Києві. Участь у змаганні візьмуть 27 команд-переможців першого етапу, де вони всі мають поборотися ... Читати далі »
Категорія: Студії | Переглядів: 2087 | Додав: euroclubs | Дата: 16.07.2009 | Коментарі (0)

То в одному, то в іншому місці жителі районного центру Високопілля , що на Херсонщині, можуть побачити дітей з синьо – жовтими стрічками. Хто ви? Що за свято? Перепитували перехожі. Відповідаємо для всіх…
 
Ви коли не будь замислювалися над тим, що кожна молода людина, чи підліток у віці від 13 до 23 років хоче, щоб його помічали. Хтось фарбує волосся у різні кольори веселки і цим шокує оточуючих. Дівчатка підфарбовують очі так, що повіки ледь відкриваються. А ще вони намагаються відрізнятися від оточуючих тим що палять чи вживають алкоголь у ранньому віці. А цим молодим людям достатньо простих стрічок. Вони хочуть виділитися, але добрими справами та справжнім духом команди. Вони – активісти Європейського клубу «Євродія» Високопільської гімназії.: ініціативні, творчі та здібні.
 
Кожний літній день для євроклубівців – нові відкриття та спілкування у колі однодумців. Відкриття простої істини, що людина сама додає ... Читати далі »
Категорія: Клуби | Переглядів: 1646 | Додав: euroclubs | Дата: 29.06.2009 | Коментарі (1)

На Луганщині в рамках Днів Європи в Україні відбувся Європейський День Здоров’я, в якому взяли участь молоді активісти Луганська та Сєверодонецька, про це повідомляє прес-служба Молодіжного Центру Регіонального Співробітництва.

В рамках заходу було проведено спортине змагання учасників, тренінг та вікторина на тему європейської інтреграції, екскурсія просторами заповідної зони Піщаного лісництва. Європейський День Здоров’я, організований Молодіжним Центром Регіонального Співробітництва, проходив в живописному куточку Луганщині - районі Ільєнка, що знаходиться недалеко від одніє з найчистіших річок України - Деркул. В учасників була нагода не тільки насолодитись природою та відпочити, а й перевірити та покращити свої знання про европейську інтеграцію в ході вікторини та тренінгу. Матеріали для вікторини, а саме значки «Україна-ЄС», флаг ЄС та флаги країн-членів ЄС, надала ВГО "Українська асоціація європейських студій" в рамках проекту ЄС "Підтримка мережі Євр ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1523 | Додав: euroclubs | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

ВГО «Українська асоціація європейських студій» та Представництво Європейської Комісії в Україні запросили представників Асоціації шкільних євроклубів Новоград-Волинського до участі у святкових заходах до Дня Європи в рамках проекту «Підтримка мережі Євроклубів в Україні».  
  
У березні-травні інформаційно-методичний центр міського управління освіти і науки провели ряд заходів присвячених Європейському року креативності і інновацій і як переможців Конкурсу інноваційних проектів з питань європейської освіти представників міської Асоціації шкільних євроклубів запросили на святкування Дня Європи у місто Тернопіль.
 
23 травня під знаком Євросоюзу у Тернополі проходив День Європи. До цього західноукраїнського міста прибули майже двадцять делегацій країн Євросоюзу. Гості зустрілися з керівництвом міста Тернополя й області, відвідали Євромістечко у центрі Тернополя. Саме тут і проходило свято з нагоди Дня Європи. Кож ... Читати далі »
Категорія: Клуби | Переглядів: 1370 | Додав: euroclubs | Дата: 23.06.2009 | Коментарі (0)

Вже третій рік поспіль Європейський клуб КДПУ святкує Дні Європи. Цього разу, не обмежившись Тижнем європейського кіно, Євроклуб поєднав Дні Європи та День захисту дітей.

Дводенна акція EURO – European Young Art Project – для учнів (і вчителів) шкіл міста Кременчука відбулася 5-6 червня. Підтримку заходам надала програма “Чемпіони європейської освіти” проекту ГО “Європейський діалог” “Європейська освіта для неурядових ініціатив”. Реалізувала проект тренерська команда Кременчуцького інформаційно-просвітницького центру «Європейський клуб». Допомогу в проведенні творчих майстерень надала співробітник модельної агенції “Casting Factory”, візажист Олександра Делво (м. Брюссель).

Першого дня тренери Євроклубу провели серію інтеграційних та пізнавальних ігор для учасників тренінгу. Другий день являв собою «Європленер» – творчі майстерні у вигляді квесту на свіжому повітрі. Школярі спробували себе в ролі пісочних зодчих, пройшли майстер-клас з художньої фото ... Читати далі »
Категорія: Клуби | Переглядів: 1286 | Додав: euroclubs | Дата: 19.06.2009 | Коментарі (0)

29 – 31 травня 2009 року у готелі «Берег» в м. Судак, АРК був проведений тренінг “Підготовка та реалізація молоддю проектів, спрямованих на сприяння євроінтеграційним процесам в Україні». Тренінг було проведено в рамках проекту «Євроклуби України: від мікрогрантів – до масштабних програм з європейської освіти» за фінансової підтримки Фонду демократичних грантів Посольства США в Україні.

Тренінг було присвячено первинній підготовці представників євроклубів та профільних НУО України до втілення своїх ідей у вигляді дієвих проектів, зокрема спрямованих на активізацію участі молоді у євроінтеграційних процесах України.

Учасники тренінгу були відібрані шляхом відкритого конкурсу. На участь у тренінгу надійшло понад 200 заявок зі всіх регіонів України, з яких керівництво проекту мало відібрати до 30-ти учасників.

29 травня, перший день тренінгу, проходив в форматі колективної роботи та був присвячений розгляду системних питань євроінтеграції України, ролі НУО в цьом ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1532 | Додав: euroclubs | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

Крим, разом з Вінницькою, Волинською, Запорізькою, Тернопільською областями та  м. Києвом – першими стартували в Всеукраїнському змаганні з європейської інтеграції «EUROPA NOSTRA».

2 червня школярі Криму в режимі он лайн, на сайті   www.europanostra.info, відповідали на 300 питань тесту з тематики ЄС та відношень ЄС та України.

Проект «EUROPA NOSTRA»  передбачає проведення всеукраїнського змагання серед школярів загальноосвітніх шкіл, яке відбуватиметься в два етапи. Перший етап розпочинається червні 2009 року і відбуватиметься в мережі Інтернет, де учасники пройдуть тестування. На другий етап, який заплановано на осінь 2009 р. в Києві, запросять команди, які наберуть найбільшу кількість балів у своїй області за результатами тестування. Їх буде 27. На другому етапі змагання визначиться одна команда-переможець. Її учасники і поїдуть на "Європейські канікули" до однієї з країн Європейського Союзу, де протягом ... Читати далі »

Категорія: Проекти | Переглядів: 1328 | Додав: euroclubs | Дата: 03.06.2009 | Коментарі (0)

Проблема партнерства України із учасниками процесів міжнародної інтеграції – одна з гострих проблем, які хвилюють наше суспільство. Куди нам рухатися – на Схід чи на Захід? Чи варто бути у Євросоюзі? І це не повний перелік питань, на які ще не знайдено остаточних відповідей, і власні відповіді на які шукає у своїй роботі євроклуб "Зірка" на базі Житомирського міського колегіуму.
 
Мета запровадження і організації роботи євроклубу полягає в необхідності поінформувати нашу молодь про окремі аспекти діяльності Європейського Союзу та пріоритетні сторони євроінтеграції. Теоретичний і практичний матеріал, який викладається учням, має на меті:
- допомогти розібратися у змісті та суті діяльності Євросоюзу,
- проаналізувати позитивні та негативні сторони членства в Євросоюзі для України,
- вибрати найефективнішу модель співпраці з європейськими країнами.
 
При плануванні роботи ми використовуємо матеріали проекту ... Читати далі »
Категорія: Клуби | Переглядів: 1692 | Додав: euroclubs | Дата: 26.05.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257