Пт, 29.03.2024, 02:55
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Березень » 6 » Конкурс інноваційних проектів серед Євроклубів
Конкурс інноваційних проектів серед Євроклубів
19:21

Європейські клуби та місцеві мережі Євроклубів з усієї України запрошуються взяти участь в конкурсі інноваційних проектів у рамках відзначення Європейського року креативності та інновацій в Україні. Конкурс проводиться в межах проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України", який виконує ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

Мета Конкурсу – посилити спроможність Євроклубів, їх мережеву співпрацю, через надання підтримки в реалізації інноваційних місцевих та мережевих проектів Євроклубів. Реалізовані проекти мають в творчий та новаторський спосіб сприяти залученню Євроклубів до вирішення проблем місцевих громад, обміну досвідом і розвитку співпраці всередині Української мережі Євроклубів, привертати увагу широкої громадськості до діяльності Євроклубів, покращувати їх імідж, сприяти реалізації цілей Європейського року креативності та інновацій (ЄРКІ) в Україні.
 
Конкурс проводиться в рамках проекту ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Єврокомісії в Україні. Інформаційну підтримку проекту надає Міністерство освіти і науки України. Метою проекту є сприяння подальшому розвитку спроможності й підтримка мережевих ініціатив вітчизняних Євроклубів, а також залучення їх до загальноєвропейських ініціатив, в т.ч. до ЄРКІ. Відкриття Європейського року відбулось 12 січня в м.Дніпропетровськ, після чого були проведені національна, регіональні та місцеві творчі майстерні для учасників молодіжних Євроклубів.
 
Завдання Конкурсу інноваційних проектів для Євроклубів – підготувати і реалізувати інноваційний проект, що відповідає меті конкурсу, а також наступним тематичним пріоритетам: екологія і сталий розвиток; культура та мистецтво; соціальна відповідальність; самоврядування і залучення молоді; неформальна освіта з питань європейської інтеграції. Учасники – Євроклуби та їх місцеві мережі з усіх областей України, АР Крим, міст Київ та Севастополь. Критерії відбору переможців: креативність, спроможність, мережевість.
 
Конкурс буде відбуватись у три етапи: 1) для участі у Конкурсі необхідно подати в довільній формі звіт з проведення творчої Майстерні для Євроклубів, а також опис проекту з кошторисом (також в довільній формі); 2) серед надісланих матеріалів організатори оберуть кращі проекти, авторам яких буде надана часткова фінансова підтримка на їх реалізацію; 3) за результатами реалізованих проектів надаються творчі та фінансові звіти, авторам найбільш успішних проектів буде надана додаткова фінансова підтримка на поширення досвіду і кращих практик. 
  
Переможці отримають: фінансову підтримку для реалізації проекту, у розмірі до 5000 грн, промоційні матеріали від Представництва Європейської Комісії в Україні, а також консультаційну та організаційну підтримку з боку команди Проекту.
 
Кінцевий термін подання звітів щодо проведених творчих майстерень, описів проектів (рекомендована форма на Інтернет-сайті проекту) та кошторисів: 20.03.2009.
 
Більш детальна інформація щодо Конкурсу доступна на Інтернет-сайті проекту: www.innovate.at.ua, в розділі "Конкурс". Поради щодо проведення творчих майстерень для Євроклубів та інші корисні для роботи Євроклубів матеріали шукайте в розділі "Набір інструментів". З усіх питань щодо Конкурсу та Проекту в цілому запрошуємо звертатись за е-поштою: euroclub.org.ua@gmail.com, координатор проекту: Сергій Штукарін, тел.: +38 (050) 917 26 11, асистент проекту: Анна Десятова, тел.: +38 (066) 325 92 18.
 
За додатковою інформацією щодо Проекту можна також звертатись до Станіслава Топольницького, радника з питань преси та інформації в Представництві Європейської Комісії в Україні, телефон: +38 (044) 390-8010, е-пошта: Stanislav.Topolnytskyy@ec.europa.eu.
 
Поради щодо проведення творчих майстерень для Євроклубів та інші корисні для роботи Євроклубів матеріали шукайте в розділі "Набір інструментів".
 
Додатки:
Переглядів: 1250 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Інна Косач  
0
Ми звітували ще про дві майстерні. Чи отримали ви наші звіти?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257