Чт, 28.03.2024, 22:38
Вітаю Вас Гість

Українська мережа євроклубів

Головна » 2009 » Січень » 31 » Розроблений набір інструментів для Євроклубів з розвитку креативності та інновацій
Розроблений набір інструментів для Євроклубів з розвитку креативності та інновацій
18:13
В рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що виконується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, розроблений набір інструментів для Євроклубів з розвитку креативності та інновацій.
 
Набір інструментів (toolkit), що додається, містить ряд матеріалів для самостійного вивчення а також практичні поради щодо організації творчої майстерні-тренінгу, що пропонуються керівникам (координаторам, опікунам) Євроклубів, а також іншим зацікавленим особам, як засіб розвитку творчого мислення та новаторського підходу серед учасників молодіжного євроклубівського руху.
 
Набір розроблений в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", основною темою якого є проголошений в Європейському Союзі Європейський рік креативності та інновацій. Шляхом використання цього набору, ми сподіваємось, до Року зможуть долучитись більшість вітчизняних Євроклубів, а також інших молодіжних організацій, загальноосвітніх, вищих навчальних закладів, де поширені сучасні форми неформальної освіти і розвитку творчого потенціалу молоді.
 
У наборі пропонується поради щодо проведення творчих майстерень для Євроклубів, за якими були проведені елементи національної майстерні "Лідерство Євроклубів – майстерня креативності та інновацій" в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що пройшла в Дніпропетровській області 12-14.01.2009. Пропонуємо ці поради до уваги Євроклубів, які хочуть розвивати спроможність своїх учасників до творчого та новаторського підходу до діяльності, а також долучитись до Європейського року креативності та інновацій – 2009.
 
Автор матеріалів: Олександра Кириченко, Донецька обласна молодіжна організація "Євроклуб", переклад: Світлана Овчаренко, Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр "Європейський клуб", редакція: Сергій Штукарін, Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій".
 
Майстерня креативності та інновацій спрямована на усвідомлення і розвиток творчого підходу як в житті, так і для практичної діяльності (зокрема, Євроклубів). Методи, які надані до розгляду під час тренінгу, варто використовувати як інструменти по збільшенню ефективності вашої діяльності. Також, модифікуючи їх, створювати на їх основі нові ігри, способи наочності й взагалі все, що придумаєте.
 
Для організації творчої майстерні потрібен лише той мінімум, який є в завданнях і вправах Майстерні, в той час, як додаткові матеріали для ознайомлення допоможуть Вам краще опанувати методи розвитку творчого мислення та інноваційної діяльності (див. додатки).
 
Після проведення Вами творчих майстерень, інших заходів для Євроклубів з використанням цих матеріалів, просимо писати на: euroclub.org.ua [at] gmail.com.
 
Додатки:
Категорія: Студії | Переглядів: 1577 | Додав: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 Коля  
0
Огромное человеческое спасбо!

1 shtukarin  
0
Дякуємо за Ваші коментарі!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Розділи новин
Мережа [10]
Українська мережа євроклубів
Проекти [41]
Проекти євроклубів, для клубів
Європа [9]
Європейські програми для молоді
Студії [14]
Методичні матеріали з євростудій
Клуби [35]
Європейські клуби - члени мережі
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Чи є Євроклуб у Вашому навчальному закладі?
Всього відповідей: 257